Video : Tipsbladet
Rygter

Engelsk og tysk storklub kæmper om 18-årig Barça-guldfugl

18-årige Ilaix Moriba har fået chancen af Ronald Koeman på det seneste, men den unge spanier har angiveligt tilbud fra storklubber i både Premier League og Bundesligaen.

Kæmpetalenter som Ansu Fati og Pedri har fået deres gennembrud i løbet af de seneste år i Barcelona, og nu er et nyt talent måske på vej frem.

Den 18-årige Ilaix Moriba har således fået spilletid i Barcelonas tre seneste kampe. Senest fik teenageren 42 minutter på banen, da Barcelona onsdag leverede et forrygende comeback mod Sevilla i Copa del Rey.

Og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo holder flere af Europas største klubber da også skarpt øje med den unge midtbanespiller, der er født i Guinea. 

Nærmer sig kontraktudløb
Mundo Deportivo peger således på, Ilaix Moribas kontrakt med Barcelona udløber i sommeren 2022, og at stortalentets agent har to lukrative tilbud på hånden, fra henholdsvis Manchester United og RB Leipzig. 

Ifølge Mundo Deportivo ønsker Moriba dog at blive i Barcelona, hvor han kan blive en fremtidig profil, sammen med talenter som Pedri og Ansu Fati.