Video : Tipsbladet
Champions League

Marquinhos: Neymar planlagde at gøre grin med Haaland

Neymar havde på forhånd planlagt at gøre grin med Erling Haaland, hvis det skulle lykkes PSG at sende Dortmund ud af Champions League, fortæller Marquinhos.

Champions League-opgøret mellem PSG og Dortmund var en af få ottendedelsfinaler, hvor begge kampe blev afviklet, inden coronavirussen satte en stopper for turneringen.

Det første opgør vandt tyskerne på to suveræne scoringer af Erling Haaland, der fejrede det med sin velkendte meditationsposering, og da nordmanden siden lagde et billede fra Paris på Instagram med teksten "Min by, ikke din," var der hævn i luften, da returopgøret skulle afvikles nogle uger senere.

Her sendte Neymar franskmændene på sejrskurs med sit mål til 1-0 og imiterede senere Haalands jubelscene fra det første opgør.

Efter kampen tog resten af PSG-mandskabet del i forhånelsen af unge Haaland, og det hele sluttede, da Neymar lagde et billede af sig selv på Instagram efter kampen. Teksten? "Paris er vores by, ikke din."

Holdkammeraten Marquinhos fortæller nu, at Neymar havde planlagt det hele på forhånd.

- Han kan godt lide det. Neymar er ikke bare en fodboldspiller. Han er ikke bange og reagerer altid på provokationer, siger brasilianeren indledningsvist til Youtube-kanalen Desimpedidos og fortsætter:

- Efter hans mål spurgte jeg ham, om han var færdig. Han advarede mig, og jeg bad ham vente til efter kampen, men han sagde til mig, at jeg skulle lade ham være og ikke stoppe det.

Juan Bernat scorede til 2-0 i returkampen og sendte endegyldigt PSG videre til kvartfinalen.