Video : Tipsbladet
Generelle

Klublegende udpeger de to stjerner, han ville elske at se i United

Ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane bør de røde djævle forsøge at hente både Harry Kane og Jack Grealish til Old Trafford.

Manchester United ser ud til at slutte på andenpladsen i Premier League i denne sæson, men Ole Gunnar Solskjærs mandskab er stadig et godt stykke fra Manchester Citys niveau. 

Og ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane har de røde djævle brug for to store indkøb, hvis man skal kunne tage kampen op med Pep Guardiolas tropper. 

- Ved du, hvem jeg ville elske at se her? De to spillere, som jeg i løbet af de seneste uger har tænkt på, som efter min mening vil passe glimrende til Manchester United? Jeg ville gå efter Harry Kane, uanset prisen. Jeg ville også gå efter Grealish, lød det således, ifølge Sky Sports, fra Roy Keane.  

- Jeg mener stadig, at United mangler sådan en speciel spiller. Og jeg tror, at Grealish vil kunne give dem det. Han ville nyde at spille på Old Trafford. Jeg tror, at fansene ville elske ham. Det, jeg beundrer ved Jack, er, at han har et stort mod på banen. Han er glimrende i de små rum, og i løbet af de seneste to år er hans sluprodukt virkeligt blevet bedre. Han er en forrygende spiller.

Skal forsøge at hente de bedste
Roy Keane peger samtidig på, at Manchester United bør hente Harry Kane, der muligvis vil forsøge at komme væk fra Tottenham til sommer

- Vi ved, at Kane vil være en garanti for mål. Vil det blive svært at hente disse to spillere? Uden tvivl. Men Manchester United er nødt til at forsøge at hente de bedste. Ellers kommer vi til at have den samme diskussion næste år, om at United er lige ved at være der. 

- Jeg tror, at Jack er klar til Manchester United. Villa er en stor klub, og de gør det godt, men jeg tror, at Jack... vi taler om, at spillere er selviske, at Harry Kane er selvisk. Jack er nødt til at være selvisk og tage skridtet til det næste niveau. 

Harry Kane og Jack Grealish er formentligt to af de dyreste spillere i Premier League, og Manchester United vil således næppe kunne hente de to engelske stjerner for mindre end sammenlagt halvanden milliard kroner.