Video : Tipsbladet
Generelle

Vælter sig i succes: Eriksen hædret med pris i Inter

Christian Eriksen har ikke haft sin mest målfarlige sæson, men den danske landsholdsstjerne har formået at slå til på de rigtige tidspunkter.

Christian Eriksen vandt for nyligt det italienske mesterskab med Inter, men den danske landsholdsstjerne fortsætter med at vade i succes. 

Således har Inter meddelt på Twitter, at Christian Eriksen har modtaget hæderen for månedens bedste scoring. Der er tale om Eriksens 1-1-udligning i den svære udekamp mod Napoli den 18. april, hvor Antonio Contes tropper var bagud ved pausen. 

Få, men vigtige scoringer
Det er Milano-klubbens medlemmer, der har stemt på Eriksens mål mod Napoli som månedens bedste. Det er anden gang, at den danske midtbanespiller vinder prisen i denne sæson, selvom han faktisk blot har scoret tre gange. Eriksen vandt således også prisen for sit frisparksmål mod Milan i januar. 

Faktisk har alle Christian Eriksens tre mål for Inter i denne sæson været ganske vigtige. I sidste uge fremhævede Inter-stjernen Lautaro Martinez således Eriksens fuldtræffer i 2-0-sejren over Crotone som Inters 'vigtigste mål i mesterskabskampen'