Video : Tipsbladet
Champions League

Barça-spiller brød ud i gråd efter grov tilsvining

Sergi Roberto gjorde sit bedste, men var klart overmatchet, da Barcelona tirsdag tabte med 3-0 til Bayern München i Champions League. Barcelona-fansene var dog nådesløse overfor klubveteranen, der efterfølgende ikke kunne holde tårerne tilbage.

Sergi Roberto har spillet for Barcelona i 10 år, men midtbanespilleren nyder tilsyneladende ikke den store opbakning blandt klubbens fans. 

Ifølge den spanske avis AS brød Sergi Roberto således ud i gråd i omklædningsrummet efter tirsdagens 3-0-nederlag til Bayern München, fordi Barcelona-fansene kampen igennem havde forfulgt ham med kritiske tilråb og buhen. 

Var overmatchet
Sergi Roberto spillede som højre wingback i opgøret mod Bayern München, hvor den 29-årige spanier kampen igennem blev overløbet af Leroy Sané og Alphonso Davies. 

- Spilleren gjorde ikke meget rigtigt i de 60 minutter, han var på banen, og han var konstant overmatchet af Davies og Sané. Han spillede totalt forudsigeligt og mistede mange bolde. I så udpræget grad, at tilskuerne begyndte at blive utålmodige med spilleren fra Reus. Først var der tale om enkelte pift, men til sidst var der tale om højlydte og langvarige buhråb, hver eneste gang, han havde bolden. Kritikken nåede sit højdepunkt, da han blev taget af banen, hvor fansene i den grad piftede af ham, lyder det således fra AS.

Skuffet Piqué
Ifølge AS var Sergi Roberto efterfølgende meget påvirket over den behandling, som Barcelona-fansene havde udsat ham for. 

- I så udpræget grad, at han var knust i omklædningsrummet, hvor han ikke kunne holde tårerne tilbage. Ikke engang støtte fra nogle af holdkammeraterne, især Piqué og Busquets, kunne trøste ham. Spilleren forstod ikke den ekstremt fjendtlige behandling fra fansene, idet han havde givet alt på banen, lyder det således fra AS.

Gerard Piqué udtalte efterfølgende til Movistar, at han personligt følte sig 'meget såret' over Barcelona-fansenes tilsvining af holdkammeraten. Piqué mindede om, at Sergi Roberto havde ofret sig ved at spille på en uvant position.