Video : Tipsbladet
Generelle

Watford-målmand afslører komisk samtale med Salah

Watford-målmanden har nu afsløret en interessant samtale, han havde med Mohamed Salah efter Liverpools 5-0-sejr på Vicarage Road.

Liverpool bankede for nyligt Watford med 5-0, men efter slutfløjtet var Mohamed Salah ikke helt klar til afslutte arbejdsdagen.

Således har Watford-målmanden Ben Foster nu afsløret, at Salah lige skulle foretage lidt research, før egypteren traskede ned i omklædningsrummet. På sin Facebook-side The Cycling GK har Foster således fortalt om episoden efter Liverpool-kampen, hvor Salah kom hen til ham.

- Det, jeg særligt gerne vil tale om, er Mo Salah og det, han sagde til mig efter slutfløjtet, som fik mig til at tænke: 'Hold da op, du er så professionel og så ambitiøs. Du ønsker at blive så god som overhovedet muligt'. Okay, så de havde lige vundet kampen 5-0. Mo Salah scorede vist ét mål i den kamp, lyder det således fra Ben Foster i klippet. 

- Men han kom til mig, med sin hånd foran munden, fordi han ikke ønskede, at kameraerne skulle opfange det. Han kom hen til mig og sagde: 'Ben, Ben...' Og jeg svarede: 'Hvad så, er du okay?' Og derefter spurgte han: 'Hvis jeg havde fået et straffespark, hvilken side havde du så valgt?'

- Og lige da han havde sagt det, tænkte jeg: 'Ahh, din snedige, snedige rad'. For vi foretager selvfølgelig research. Alle målmænd laver selvfølgelig research på angriberne, og vi forsøger at finde ud af, hvor de har sparket deres seneste fire, fem eller 10 straffespark. Og Mo Salah har sparket sine senste fem straffespark til højre for målmanden.

- Så jeg kiggede på ham og sagde: 'Okay, jeg ville have sprunget til højre. Jeg ville have sprunget til højre, fordi du har sparket dine seneste fem straffespark til højre'. Det bragte et stort smil frem hos ham. Han grinede og sagde: 'Okay, tak skal du have. Jeg har brug for at vide det, jeg er nødt til at vide det'. 

- Så han var ikke tilfreds med bare at vinde kampen med 5-0, samt score et utroligt mål og blive kåret til kampens spiller. Han har også et behov for at få svar på de mindste detaljer. Så han ved, hvor han skal sparke, hvis han får et straffespark i den næste kamp. Det er derfor, at Mo Salah befinder sig helt på toppen, folkens. Han er på toppen. 

Efter Watford-kampen scorede Mohamed Salah først to gange i Liverpools 3-2-sejr over Atlético Madrid, inden egypteren søndag nettede tre gange i 5-0-ydmygelsen af Manchester United.