Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: FCM sænker prisen markant på midtbanespiller

Superliga-klubben FC Midtjylland beder nu om langt færre millioner, end man ønskede i sommer, hvor det ikke lykkedes at sælge.

Der var nærmest kamp om midtbanespiller Jens-Lys Cajuste i sommer, men FC Midtjylland lykkedes ikke med at få solgt svenskeren.

Og da Cajuste har haft et dårligt efterår med skader og svagt spil, når han har været på banen, er prisen ifølge Ekstra Bladet faldet markant på den 22-årige.

Den svenske landsholdsspiller har til sommer bare et enkelt år igen af sin aftale med FC Midtjylland, og både Evander og ikke mindst den helt store åbenbaring Raphael Onyedika har vist sig at være bedre spillende centralt i banen, og det åbner for, at FCM nu igen forsøger at sælge svenskeren.

Ifølge Ekstra Bladet krævede FCM i sommer omkring 150 millioner kroner for Cajuste, mens prisen nu re styrtdykket. I sommer var der interesse fra Brentford, Rennes og Newcastle United, men FCM fik ikke lukket en aftale, og så skulle man i stedet forsøge at få Cajuste ind på holdet igen efter en opstart, der ikke bød på meget spilletid. Han havde et efterslæb, og det kom han sig aldrig over.

Ekstra Bladet skriver, at man i FC Midtjylland nu arbejder med en salgspris på omkring 60 millioner kroner. Noget af et fald. 

Jens-Lys Cajuste kom til FCM fra Örgryte i 2018, og han fik et flot gennembrud i 2019/2020-sæsonen. Siden fulgte en ny god sæson, men i dette efterår er det ikke gået som håbet for den centrale midtbanespiller.

Til sommer har Cajuste bare et år igen af aftalen med FCM.