Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-boss kommenterer på FCK-rygte

Er stopper Rasmus Thelander på vej til FC København? Spekulationerne kører på sociale medier, men sportschef Inge André Olsen fra AaB kender ikke meget til det.

Han har kun et halvt år igen af sin aftale med nordjyske AaB, så den stærke stopper Rasmus Thelander kan frit forhandle med interesserede klubber. Og sladderen på sociale medier går på, at FC København kan være interesseret i at hente den rutinerede forsvarsspiller.

Og det rygte er sportschef Inge André Olsen fra AaB blevet forholdt.

Rasmus Thelander er i gang med sin anden periode i AaB, og han var strålende i efteråret for nordjyderne og var også på Tipsbladets Efterårets Hold i Superligaen. Det har fået snakken om FCK til at køre på sociale medier, men det er ikke umiddelbart noget, som Inge André Olsen kender til 

- Nej, der har ikke været nogen kontakt med "PC" og FCK om Thelander, siger sportschefen til Discovery. 

Det er dog værd at huske på, at Rasmus Thelander ikke skal have AaB's tilladelse til at forhandle med FCK, da han har under seks måneder igen af aftalen.

Men i forhold til at slippe både Jacob Rinne eller Rasmus Thelander er AaB ikke umiddelbart interesseret i, at det skal ske nu, og sportschefen fortæller også, at klubben ikke regner med at sælge i dette transfervindue.

Se interviewet med Inge André Olsen i afspilleren øverst.