Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Babacar på plads i FC København

Angriberen fra Senegal er nu præsenteret som ny spiller i FC København.

FC København har skrevet kontrakt med den 28-årige angriber Khouma Babacar. Det er en aftale, der varer frem til sommeren 2025.

Det oplyser FCK på klubbens hjemmeside.

Han ankommer fra italienske Sassoulo, men han har på det seneste været udlejet til den tyrkiske klub Alanyaspor, hvor han har spillet 45 kampe og med 18 mål til følge.

Khouma Babacar er desuden en spiller, som FC København-sportsdirektør Peter Christiansen er meget tilfreds med at have fået en aftale på plads med - og han understreger, at de ikke var de eneste i kampen om angriberen.

- Hans erfaring på meget højt niveau gør også, at han passer ind i vores transferstrategi, hvor vi vil hente spillere, der kan noget ekstraordinært og giver vores talenter en solid base og stamme at læne sig op ad, siger han og fortsætter:

- Vi har allerede dygtige angribere, men vi har en klar ambition om at hæve barren i truppen yderligere i dette transfervindue, så vi har konkurrence på alle positioner, og så vi er kompetetive på alle positioner og i alle kampe. Der har vi vurderet, at vi havde brug for en angriber mere på højt niveau, lyder det fra Peter Christiansen.

Babacar har i sin karriere nået at spille tre landskampe for Senegal.