Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dansk succestræner raser: Jeg har svigtet holdet

Den danske succestræner var rasende på sig selv efter lørdagens nederlag til bundproppen Greuther Fürth.

Bo Svensson havde følelserne siddende uden på tøjet, efter lørdagens overraskende nederlag til bundproppen Greuther Fürth.

Den danske træner måtte se kampen fra tilskuerpladserne, da han havde raget en karantænedag til sig grundet for mange gule kort i løbet af sæsonen. Her kunne han se sit mandskab tabe 1-2, hvilket han var stærkt utilfreds med:

- Vi kom ind til kampen rigtig skidt. Vores attitude var også dårlig. Man kan ikke gå ind til en Bundesliga-kamp, som vi gjorde i dag. Det skal vi stille spørgsmålstegn ved, siger han ifølge Frankfurter Rundschau.

Den 42-årige dansker spekulerede også i, om han kunne have gjort mere, hvis det var ham og ikke hans assistenttræner, Babak Keyhanfar, der stod med det overordnede ansvar på sidelinjen:

- Det er selvfølgelig ikke optimalt, at jeg sidder heroppe. Jeg har svigtet holdet i dag. Jeg er utrolig skuffet over nederlaget, men mest af alt attituden og måden vi angreb kampen på.

Men den tidligere FC København-stopper var ikke færdig med at kritisere sig selv og sit mandskab:

- Hvis vi fortsætter sådan her, så skal vi seriøst til at stille spørgsmålstegn ved, hvad vi gør forkert.

Bo Svensson og hans Mainz-mandskab er lige nu inde i dårlig periode, hvor det blot er blevet til en sejr i deres seneste fem kampe inklusiv pokalnederlaget til Bochum.