Video : Tipsbladet
Rygter

Dansk landsholdsspiller i dialog med storklubber

Det er ikke nogen hemmelighed, at Rasmus Nissen Kristensen gerne vil prøve sig selv af på et højere niveau til sommer. De første samtaler med potentielle bejlere har alleredet været under vejs.

Den danske højre back Rasmus Nissen Kristensen er efter flere gode sæsoner i RB Salzburg klar til sit næste store udlandseventyr.

Han har ved flere lejligheder slået fast, at han ønsker et skifte til sommer for at prøve kræfter med en endnu højere hylde.

- Jeg vil gerne videre i min karriere, også for at stå endnu stærkere i billedet til VM. Det lægger jeg ikke skjul på, og det er også en prioritet for Salzburg at få mig solgt til sommer. Jeg glæder mig til at se, hvad der åbner sig til sommer, for jeg vil gerne videre til en større liga end den østrigske, har han fortalt til Ekstra Bladet.

Siden er rygterne om den danske landsholdsspiller blot taget til. Dortmund, RB Leipzig og Manchester United er blandt bejlerne, skriver lokalmediet bvbwld.de. Italienske medier har også tidligere kædet danskeren og Genoa sammen.

Ifølge det tyske medie så fører Dortmund og RB Leipzig lige nu kampen om danskeren. Begge klubber har allerede haft de første snakke med danskeren og hans lejr over et muligt skifte.

RB Salzburg forberedte sig tilbage i januar på afgangen af Rasmus Nissen Kristensen, da de hentede den unge belgier Ignace Van der Brempt til samme position.

Helt lige så forberedte er de ikke i Dortmund, da de i forvejen har tre mand til pladsen som højre back; Thomas Meunier, Mateu Morey og Felix Passlack. Sidstnævnte har dog ikke den store fremtid, mens Morey er på vej tilbage efter en lang skadespause.

Rasmus Nissen Kristensen, der netop har vundet mesterskabet med RB Salzburg, har kontrakt med klubben frem til 2025. I denne sæson har han imponeret stort med ti mål og otte oplæg i 41 kampe.