Video : Tipsbladet
Spil

Eriksen i duel med Ronaldo på Old Trafford

Mandagens udsendelse skal forsøge at følge op på en vild søndag, og vi drager til Manchester, hvor United tager imod Brentford

Det er en en ret vild situation for Manchester United, når oddset på en udesejr til Brentford er så lavt som som 4.50. Thomas Franks hold er nu meget mere end blot et busstoppested i Hounslow, og det er noget, de burde nyde.

Problemet for Brentford i aften er, at Manchester United har Cristiano Ronaldo. Ronaldo rykkede lige med Heung-Min Son til andenpladsen på Premier Leagues topscorerliste med sit 17. sæsonmål i torsdags. Det gav United uafgjort 1-1 mod Chelsea.

Du kan være sikker, han har øjne rettet på Mohamed Salah, som er fem kasser væk. Han vil helt sikkert være motiveret. Man Utd er vært for Brentford for første gang i nogen turnering siden en 2-1 League Cup-sejr i september 1975, og for første gang i ligaen siden en 4-1 sejr i december 1946.

Cristiano Ronaldo har været involveret i 24 mål i sine seneste 18 Premier League-kampe mod oprykkere (18 mål, 6 assists), og han scorede et hattrick i en 3-2-sejr mod Norwich i hans seneste kamp mod en oprykker. Kun i to af de 18 kampe hverken scorede eller assisterede han et mål, og en af dem var i den omvendte kamp mod Brentford.

Siden sin første Premier League-start for klubben i marts, har ingen spiller skabt flere chancer for Brentford end Christian Eriksen (13), mens ”bierne” er ubesejrede i alle seks kampe, hvor danskeren har startet inde. Fem sejre og en uafgjort blev det til i de seks kampe.

Ivan Toneys mål har været ni point værd for Brentford i Premier League i denne sæson. Kun Cristiano Ronaldos kasser været mere værdifulde for hans hold.