Video : Tipsbladet
Champions League

Ancelotti erkender: Der er sket noget mærkeligt

For tredje gang i trænerkarrieren skal Carlo Ancelotti nu møde Liverpool i en Champions League-finale.

Real Madrid har gang på gang været på hælene i Champions League i denne sæson, men Carlo Ancelottis mandskab er nu klar til finalen mod Liverpool, efter at madrilenerne har formået at ekspedere Paris Saint-Germain, Chelsea og Manchester City ud i de seneste måneder. 

Og efter onsdagens mirakuløse comeback mod Manchester City blev Carlo Ancelotti så spurgt, hvordan Real Madrid lykkedes med at kæmpe sig tilbage på et tidspunkt, hvor situationen så aldeles sort ud. 

- En god kombination var nok, da alle troede, at kampen var ovre. Vi lagde al vores energi ind i det. Man har brug for lidt held for at vinde. Det var en meget hård modstander, men holdet gav aldrig op. Holdet havde det hele: Offervilje, held og energi. Det var en intens kamp, som vi spillede rigtig godt, lød det således, ifølge Marca, fra Carlo Ancelotti på pressemødet efter kampen. 

Her erkendte Ancelotti også, at Real Madrid i denne sæson har haft en ekstraordinær vej til finalen.

- Der er sket noget mærkeligt i Champions League i denne sæson. Vi har spillet imod rigtig stærke hold, alle de stærke hold. Æren går til spillerne og til et publikum, der presser og presser og presser. De er også medvirkende til betydningen af denne trøje og til denne klubs stolthed, sagde italieneren således. 

Ancelotti blev også spurgt til Mohamed Salahs udtalelse, hvor Liverpool-stjernen udtrykte et ønske om at møde Real Madrid i finalen

- Den følelse, jeg har, er at jeg er virkelig glad for at nå finalen. Igen er det imod Liverpool, og det er tredje gang som træner, at jeg møder dem [i en Champions League-finale, red.]. Jeg har boet i Liverpool i to år, og det er et derby for mig. 

Carlo Ancelotti, der indtil sidste sommer var cheftræner for Everton, har tidligere stået overfor Liverpool i Champions League-finalerne i 2005 og 2007, da den italienske stjernetræner stod i spidsen for AC Milan. Den første finale resulterede i et nederlag efter straffesparkskonkurrence, mens AC Milan vandt 2-1 i finalen i 2007.