Video : Tipsbladet
Benelux

Medie: Voldsom interesse for dansk midtbanestjerne

Danskeren har taget den belgiske liga med storm i denne sæson, hvor han flere gange er blevet beskrevet som ligaens bedste midtbanespiller. Club Brugge og Lazio skulle blandt andre være ude efter Casper Nielsen.

27-årige Casper Nielsen har haft en forrygende sæson i Royal Union SG, og det er ikke gået ubemærket hen rundt omkring i fodboldeuropa.

Den danske midtbanespiller tiltrækker sig interesse flere steder fra. Blandt andet er der interesse fra Premier League og Frankrig, skriver belgiske Het Laatste Nieuws.

Dog er Lazio en af de klubber, der har vist konkret interesse i Casper Nielsen, og de har stærke planer om at gå efter ham til sommer.

De har tidligere haft held med at hente Sergej Milinkovic-Savic i KRC Genk tilbage i 2015, og nu håber de, at gøre det samme med danskeren.

Også Royal Union SG's banemænd fra Club Brugge har den danske profil på radaren. De har haft rig mulighed for at se ham an, da de to topklubber har mødt hinanden to gange den seneste tid i Jupiler Pro League.

Club Brugge ser ud til at miste Ruud Vormer, og samtidig er Mats Rits langtidsskadet på midtbanen. Derfor har de Casper Nielsen blandt en række af navne, som de ønsker at forstærke midtbanen med til sommer.

Midtbanemotoren har en kontrakt frem til 2024 med Royal Union SG. Allerede i januar havde han muligheden for et stort skifte, men han ønskede at kæmpe med om mesterskabet. Her har han bidraget stort med syv mål og seks assists.

Længe har Royal Union SG også toppet Jupiler Pro League. Men to nederlag på en uge til Club Brugge har sendt dem tre point bag de forsvarende mestre.