Video : Tipsbladet
Superliga

Efter VB-nedrykning: Klar til at bygge anderledes

Vejle-cheftræner Ivan Prelec gør nu klar til at lave ændringer, som skal få dem tilbage på sporet efter nedrykningen.

Vejle kan nu begynde at indstille sig på en sæson i den næstbedste række, da de søndag tabte med 1-2 til FC Nordsjælland. Dermed er det 99,9 procent sikkert, at de rykker ned, og det kan være startskuddet på klare forandringer i klubben.

VB-træner Ivan Prelec gør i hvert fald klar til ændringer. Det fortæller han i et interview med Canal 9.

- Det, som jeg kan mærke fra omklædningsrummet, fra klubben og fansene, er, at vi kan bygge noget anderledes, og at vi er klar til det. Nogle gange skal man tage et skridt baglæns, hvis man vil lave store skridt fremad i fremtiden. Vi er klar til at gøre et stort arbejde, og skabe en situation for fremtiden, hvor der er meget mere glæde for alle, som går op i Vejle, siger Prelec.

Vejle-cheftræneren har da heller ingen planer om at skulle noget andet, nu da fremtiden ser sådan ud for klubben. Men det har hele tiden været planen for ham, oplyser han, ligesom han fortæller lidt mere om de planer, som han har for VB.

- Jeg sagde, da journalister spurgte mig om det, at at jeg er klar over det og accepterer det. Selv hvis vi ikke overlever, så vil vi bygge noget anderledes op for fremtiden, lyder det fra Ivan Prelec, som fortsætter:

- Så vi kom til det punkt, hvor vi kæmpede og havde en masse svære øjeblikke, men vi kom stadig i live til dagens kamp og havde muligheden for måske at overleve. I dag sluttede det, men det er helt sikkert, at jeg ikke var kommet her, hvis jeg ikke var klar til at gøre noget og bygge noget op på en bedre måde, end det er nu, siger Vejle-træneren.

Vejle-anfører Denis Kolinger var efter kampen mod FCN grædefærdig over deres nedrykning. Læs mere om hans syn på det her.