Video : Tipsbladet
La Liga

Agent bekræfter: Bales fremtid afhænger af én kamp

Ifølge Gareth Bales agent afhænger waliserens fremtid af, hvordan det går Wales i VM-playoffkampen mod Skotland eller Ukraine den 5. juni.

Gareth Bale spiller muligvis karrierens sidste kamp, når Wales om et par uger møder Skotland eller Ukraine i Cardiff. 

Således har Real Madrid-stjernens agent Jonathan Barnett nu indikeret, at et karrierestop kan komme på tale, hvis Wales den 5. juni kikser kvalifikationen til VM i Qatar. 

- Han forlader Real Madrid, men vi bliver nødt til at vente og se, hvad Wales kan opnå. Det hele afhænger af, om Wales formår at kvalificere sig til VM. Han vil tage en beslutning derefter, og den kan være afhængig af, om Wales skal til VM eller ej, lyder det således, ifølge avisen Record, fra Jonathan Barnett.

- Er det mere sandsynligt, at han vender tilbage til England? Det vil jeg tro, men vi må vente og se, om Wales kvalificerer sig til VM. 

Meget tyder på, at Gareth Bale allerede har spillet sin sidste kamp i Real Madrid-trøjen. Waliseren har således været skadet i den seneste måneds og er således næppe i spil til sæsonens sidste ligakamp mod Real Betis eller til Champions League-finalen mod Liverpool i næste uge.

Gareth Bale har blandt andet været rygtet til Cardiff City, og for nyligt udtalte Championship-klubbens cheftræner sig så om de rygter. Det kan du læse om HER.