Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC bekræfter: Henter Edgar Babayan hjem

Edgar Babayan fortsætter i Superligaen hos Randers FC. Det bekræfter klubben nu.

Randers FC henter kantspiller Edgar Babayan hjem, og kronjyderne har udstyret den armenske landsholdsspiller med en treårig aftale.

Det bekræfter klubben i en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag. 

Edgar Babayan har tidligere spillet i Randers FC, men har de seneste år spillet i Hobro IK, Riga, Pafos og Vejle Boldklub. Hans kontrakt med sidstnævnte udløber denne sommer, hvorfor han kan skifte kvit og frit til Randers.  

- Vi er utroligt glade for, at Edgar vender hjem til Randers. Man kan sige, at der er blevet taget tilløb til hans tilbagekomst, for det har været tæt på at ske i tidligere transfervinduer. Nu er timingen helt rigtig for begge parter, og vi ser frem til at få glæde af hans kvaliteter i Randers FC. Trænerteamet har et indgående kendskab til ham, og han bliver en rigtig god tilføjelse til vores offensiv. Vi ved, at han er sulten efter at komme tilbage til Randers og bevise sig selv, siger sportsdirektør Søren Pedersen ifølge pressemeddelelsen. 

Selv glæder kantspilleren sig til at vende tilbage til Randers, hvor han spillede frem til januar 2017.

- Jeg er Randers-dreng og elsker klubben og byen. Vi har tidligere været i dialog, men jeg har forfulgt drømmen om at spille i udlandet. Den drøm eksisterer stadig, men nu er fokus på at komme tilbage til Randers FC og præstere godt. Der er sket meget, siden jeg var i klubben sidst, men det er stadig mange af de samme personer, som er her, og jeg er sikker på, at der er de helt rigtige rammer for mig til at udvikle mig yderligere. Jeg glæder mig helt vildt til igen at trække i den lyseblå trøje, siger Edgar Babayan ifølge pressemeddelelsen. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.