Video : Tipsbladet
Superliga

Ombejlet SL-bomber: Jeg vil være åben over for det

Stephen Odey tiltrækker sig angiveligt interesse fra Celtic og Rangers. Hvis det udvikler sig til mere end bare interesse, vil Randers-angriberen være åben.

Hvis historierne om Celtics og Rangers' interesse for Stephen Odey holder stik, vil han være åben over for dem. Det siger angriberen selv i et interview med Randers Amtsavis.

I juni skrev mediet allnigeriasoccer.net, at de to store Glasgow-klubber kæmpede om Odeys gunst. Foreløbig koncentrerer spilleren sig dog om sæsonforberedelserne i Randers FC.

- Det er store klubber, og det er klart, at det er noget, som jeg vil være åben over for. Men jeg er i Randers FC, og det er lige nu det eneste, der betyder noget. Så længe, jeg ikke har været præsenteret for noget konkret, vil jeg som sagt ikke lade mig forstyrre af det, siger han til Randers Amtsavis.

Begge klubber har ifølge allnigeriasoccer.net henvendt sig til Randers FC for at spørge til muligheden for at hente Odey. Sportsdirektør Søren Pedersen sagde for to uger siden til bold.dk, at han ikke havde modtaget et bud på sin angriber fra de to skotske rivaler.

- Det kan nemt ske (at Celtic og Rangers er interesserede, red.). Der er mange klubber, der har vist interesse for ham, for han er en god spiller, men der er ikke noget konkret derfra, sagde Pedersen.

Stephen Odey scorede 13 mål i 32 kampe i alle turneringer i sin første sæson i Randers FC. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.