Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Haaland har to frikøbsklausuler i City

Ifølge den spanske avis Marca eksisterer der to forskellige frikøbsklausuler i Erling Haalands kontrakt med Manchester City.

Real Madrids mangeårige jagt på Kylian Mbappé endte med at gå i vasken, og i den spanske presse har man derfor nu i stedet rettet sigtekornet mod Erling Haaland. 

Haaland har godt nok stadig til gode at få debut for Manchester City, men den spanske avis Marca spekulerer nu alligevel i, hvornår nordmanden kan ende i Real Madrid. 

Den 21-årige Haaland har underskrevet en aftale med de engelske mestre, der løber til 2027, men ifølge Marca eksisterer der altså to forskellige frikøbsklausuler i nordmandens kontrakt med Manchester City. 

Ifølge Marca har advokaten Rafaela Pimienta efter hårde forhandlinger fået indført en frikøbsklausul i Erling Haalands kontrakt, der træder i kraft allerede i sommeren 2024. Om to sæsoner vil nordmanden således angiveligt kunne købes fri for 200 millioner euro, svarende til lidt under halvanden milliard kroner. 

Derudover skal der angiveligt eksistere en yderligere frikøbsklausul, som træder i kraft i sommeren 2025. Her falder prisen til 175 millioner euro, svarende til 1,3 milliarder kroner. 

Det var netop en frikøbsklausul i Erling Haalands kontrakt med Dortmund, der gav Manchester City muligheden for at købe nordmanden for omtrent 445 millioner kroner. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.