Video : Tipsbladet
1. division

- Flere SL-chefer spørger til vores danske bomber

Den danske angriber havde en storslået sæson i fjord, hvilket har gjort ham til et varmt navn både i Danmark og Sverige ifølge bold.dk.

FC Helsingør var i sidste sæson længe med i oprykningskampen til Superligaen, og det skyldtes blandt andre en storspillende Tonni Adamsen.

Den danske angriber er en af holdets store profiler, hvilket han cementerede med 15 fuldtræffere, der gjorde ham til Helsingørs topscorer og sidenhen en ombejlet herre.

Det skriver bold.dk, der også erfarer, at der er landet to bud på angriberen, som FC Helsingør i første omgang har afvist. Det ene bud er fra Viborg FF og det andet fra svenske Hammarby.

Klubbens cheftræner, Morten Eskesen, lægger heller ikke skjul på, at Tonni Adamsen er eftertragtet. Det fortæller han i en podcast om 1. division til Mediano.

- Der har også været interesse for ham. Klubben valgte jo at afskedige vores sportsdirektør [Brian Gellert, red.] efter sæsonen. Det vil sige, at jeg har været i dialog med de fleste sportsdirektører i Superligaen. Både for at høre om vi kunne leje nogle spillere, og dem som har henvendt sig på vores spillere, det har udelukkende været på Tonni, siger han.

27-årige Adamsen forlængede tidligere på året sin aftale frem til 2025, så det kan godt blive dyrt at hente ham fri. Omvendt kan man godt forstå, at Viborg FF er på jagt efter offensivt firepower.

Både Younes Bakiz og Tobias Bech har kort tid tilbage af deres aftaler. Bakiz har udløb næste sommer, mens Tobias Bech har udløb ved årsskiftet. Derfor skal man sælge snart, hvis Viborg vil tjene penge på dem.

Tonni Adamsen blev FC Helsingørs topscorer i sidste sæson, og det vil være et stort slag, hvis de mister ham. 15 mål i 33 kampe noterede han sig for i sidste sæson, som også bød på 12 assists fra hans fod.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.