Video : Tipsbladet
Benelux

FCK-emne siger farvel til fansene

FC København mangler en angriber, og Cyriel Dessers mangler en ny klub. Men meget tyder på, at det bliver en anden klub, der løber med angriberen.

Han har scoret tre gange i sæsonens første tre kampe i den belgiske liga, og meget tyder på, at KRC Genk snart siger farvel til angriber Cyriel Dessers, 27 år.

I sidste sæson var den nigerianske landsholdsspiller brandvarm for hollandske Feyenoord, og formen har han taget med sig ind i denne sæson. FCK har snust og vist interesse for spilleren, som man er mødtes med i Tivoli til en frokost, men meget tyder på, at "PC" og Jess Thorup ikke får fat i deres mand og må lede videre efter et alternativ til 9'er-positionen.

Ifølge Dessers selv er et skifte tæt på, og han nævner selv italienske Cremonese. 

Angriberen gav interview med KRC Genks sejr over Eupen lørdag, og han lod han til at tage afsked med fansene.

- Har jeg lige sagt farvel til fansene? Ja, måske lidt. Det er næppe en hemmelighed, at et skifte er tæt på. Søndag er en rigtig vigtig dag. Cremonese og Genk forhandler. Det er tæt på, sagde han efter kampen i et interview med HLN.

- Jeg havde gerne scoret et mål, men jeg er glad for, at vi vandt, og at jeg kunne fejre en sejr med publikum. Jeg har taget en chance ved at spille - se, hvad der skete med Tissoudali (ramt af skade, red.) i sidste uge. Det sad faktisk i baghovedet, og det kunne man måske se i mit spil. Jeg havde også lidt problemer inden, og så spørger man sig selv, om man skal spille eller ej, når et skifte er tæt på. jeg er lettet over, at jeg ikke blev skadet, siger han.

Dessers fortæller også, at det er en drøm at komme til en af de store ligaer.

Prisen på angriberen er angiveligt tæt på at nærme sig 50 millioner kroner.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.