Video : Tipsbladet
Superliga

Ikke kun BIF og FCK: De sværmer også om ham

Interessen sværmer om den dygtige offensivspiller, der sidste år tog Superligaen med storm.

FC København og Brøndby IF spiller hinanden op til dans i kampen om Nicolai Vallys.

Silkeborg IF har således afvist et tocifret millionbud på deres dygtige offensivspiller fra FCK, mens Brøndby IF angiveligt har lagt et større bud på 20 millioner kroner for Vallys, som heller ikke endnu er blevet accepteret.

Alligevel kan det godt ende med, at en af de to klubber løber afsted med SIF-profilens underskrift. I første omgang handler det dog om at have is i maven. Det fortæller hans agent, Mikkel Beck, til Tipsbladet.

- Det kan måske være en af de klubber, som er interesseret nu [der ender med ham, red.], men vi tager vores tid til at bestemme os. Vallys vil ikke springe ud i noget bare for at komme afsted. Han vil have, at det skal føles helt rigtigt.

Spillerens agent vil ikke fortælle, hvilke Superliga-klubber der er ude efter ham, omend han kalder dem nogle af de største i Danmark. Men selvom interessen fra Superligaen er til stede, så sværmer udlandet også om danskeren.

- Der er også interesse fra udlandet i ham, og der er interesse fra de største klubber i Danmark. Men på nuværende tidspunkt er vi stadig i Silkeborg. Det skyldes også, at vi vil vente på, at det helt rigtige kommer. 

- Jeg vil ikke nævne nogle navne, men du har en rimelig god ide om, hvem der er interesseret i Danmark, og så er der også interessante klubber i udlandet. Vi tager den tid, vi har brug for. 

Er han Silkeborg-spiller, når vinduet smækker i?

- Der vil jeg sige, at det er der simpelthen for meget interesse til lige nu, at jeg kan sige, at han er med sikkerhed. Det er ikke ens betydning med, at det er umuligt, at han er Silkeborg-spiller, men der er også en stor chance for, at han kan skifte.

Ender det med et salg af Nicolai Vallys, så vil han bliver Silkeborgs andet store salg denne sommer, da man også har sagt farvel til Rasmus Carstensen, der er taget til KRC Genk.

Nicolai Vallys, 25 år, gjorde sig ikke mindre transferaktuel, da han mandag aften pillede pynten af AaB med en scoring i sejren på 3-1. Kontrakten med SIF udløber næste vinter.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.