Video : Tipsbladet
Generelle

De raser: Nelsson er havnet i stort transferdrama

Victor Nelssons klub river sig selv i håret over den måde, som den spanske storklub har forhandlet med deres spillere på.

Sevilla har i flere uger flirtet med Victor Nelsson, efter man sagde farvel til Jules Koundé.

Danskeren har angiveligt også ytret sit ønske om at skifte til den spanske klub, men måske er et skifte ikke så tæt på, som flere medier i både Tyrkiet og Spanien har skrevet, at det er.

Således lyder det fra Mundo Deportivo, der skriver, at Galatasaray er meget sure på Sevilla og særligt klubbens sportsdirektør, Monchi, over den måde, som de har forhandlet med både Victor Nelsson og Marcao på.

Marcao hentede Sevilla i Galatasaray tidligere på sommeren, da man mistede Diego Carlos til Aston Villa. Utilfredsheden fra Galatasaray bunder i, at de mener, at Sevilla har forhandlet med Galatasaray-duoen uden deres viden om det.

Derfor overvejer Galatasaray nu, at fordømme klubben over for UEFA. Mundo Deportivo skriver, at det kan ende med en økonomisk sanktion mod Sevilla, hvis den tyrkiske klub gør alvor af sine overvejelser.

Spørgsmålet er i højere grad, om det har fået Galatasaray til at stejle, hvilket kan gå ud over Victor Nelssons drømmeskifte til Sevilla. Ifølge det spanske medie så gør Galatasarays utilfredshed med Sevilla ikke danskerens chancer for et skifte større.

Victor Nelsson, 23 år, skiftede til Galatasaray sidste sommer fra FC København, og lige siden har han været fast mand i startopstillingen i den tyrkiske klub.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.