Video : Tipsbladet
Superliga

PL-dansker var i spil i tre Superliga-klubber

Emiliano Marcondes var et emne i flere Superliga-klubber men endte med ikke at rykke tilbage til Danmark.

Det har været nogle hektiske dage i transfervinduet, der lukkede i Danmark natten mellem onsdag og torsdag.

Flere Superliga-klubber undersøgte markedet for angribere og offensive spillere, og en af de spillere, der var i cirkulation, var Bournemouths 27-årige dansker Emiliano Marcondes.

Marcondes skiftede for et år siden fra Brentford til Bournemouth, og klubben på sydkysten rykkede op i Premier League.

Der er hård kamp om spilletiden i klubben, og denne sommer har både danske klubber og Emiliano Marcondes undersøgt muligheden for, om et samarbejde var en god idé.

Som Ekstra Bladet først rapporterede onsdag, var Emiliano Marcondes et emne i FC Midtjylland, der kiggede efter angribere og wings efter en meget alvorlig skade til Júnior Brumado, der meget vel kan koste ham resten af sæsonen.

Men Bournemouths fyring af Scott Parker oven på 0-9-nederlaget til Liverpool fik Emiliano Marcondes til at genoverveje situationen i en grad, så det ikke var tæt på en aftale.

FC Nordsjælland så ifølge Tipsbladets oplysninger også set nærmere på Marcondes, mens der også var sonderinger omkring Brøndby IF, uden det var nær så konkret eller på nogen måde tæt på, som det var med FC Midtjylland.

Bournemouth skal have krævet en god betaling for en eventuel aftale, der skulle holde Premier League-klubben tæt på omkostningsfri i forhold til Marcondes' løn, noget der, alt efter en endelig forhandling, kunne have kostet et pænt millionbeløb for en lejeaftale.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.