Video : Tipsbladet
VM

Fransk stjerne frygter intern uro inden DK-kamp

Hugo Lloris erkender, at der er lidt for meget uro omkring det franske landshold i øjeblikket, og verdensmestrenes anfører håber derfor, at den kommende landsholdssamling kan forbedre stemningen og sammenholdet.

Danmark tager i næste uge imod Frankrig i Parken, og her venter der et opgør mod et mandskab, der kæmper en smule med at finde melodien. 

Sådan lyder det nu fra verdensmestrenes anfører, Hugo Lloris, efter at det franske landshold på det seneste har været plaget af nogle mindre heldige sager. 

I kølvandet på rygterne om, at Paul Pogba skulle have brugt en heksedoktor til at kaste en forbandelse over Kylian Mbappé, er det franske fodboldforbund således nu blevet ramt af en potentiel skandale i ledelsen.

Ifølge mediet Get French Football News er præsidenten for det franske fodboldforbund, Noël Le Graët, således blevet anklaget for at sende upassende beskeder til kvindelige medarbejdere i fodboldforbundet, hvorfor Le Graët angiveligt overvejer at trække sig. 

Og forud for Frankrigs kommende Nations League-kampe mod Østrig og Danmark har Hugo Lloris altså erkendt, at verdensmestrene nu er nødt til at rette fokus mod spillet på banen.

- Jeg kender ikke alle detaljerne [i rygterne om forbundspræsidenten, red.], så jeg ved ikke, om det er underbygget. Uanset hvad, så er der få måneder til VM, og det er vigtigt, at vi nu bliver ved med at stå sammen, så vi kan fokusere på vores mål. Vi får brug for al vores styrke og energi. Vi er nødt til at være fokuserede på banen. Der er lidt for mange ting, der spreder sig lige nu, lød det således, ifølge L'Equipe, fra Hugo Lloris efter Tottenhams 2-0-nederlag til Sporting CP tirsdag aften. 

- Jeg tror, at den her landsholdssamling bliver god for os. Selvom der ikke er noget på spil, og selvom der er mange fraværende, så bliver det stadig godt at ses igen. Især fordi, at der var lidt negative følelser, da vi i juni forlod landsholdslejren. 

Frankrig fik i juni en skidt start på Nations League, idet Didier Deschamps' mandskab blot hentede to point i fire kampe. Verdensmestrene tabte blandt andet med 2-1 til Danmark i den første kamp.