Horsens fightede sejren hjem mod topholdet

Forsvarsspilleren Magnus Jensen spillede en stor rolle i angrebet, da Horsens vandt 1-0 over FC Nordsjælland.

Førerholdet i Superligaen, FC Nordsjælland, tabte fredag overraskende med 0-1 ude til AC Horsens i tiende spillerunde.

Forsvarsspilleren Magnus Risgaard Jensen fik en uvant startplads i angrebet og sørgede for kampens enlige scoring midt i første halvleg.

FCN virkede ved siden af sig selv i store dele af første halvleg, hvor Horsens omvendt skabte mange store chancer, der let kunne have ført til flere scoringer.

I anden halvleg overlod hjemmeholdet meget af spillet til gæsterne, der trods stor ihærdighed og mange store chancer aldrig fandt den sidste skarphed foran mål.

Med sejren kravler Horsens op på femtepladsen i Superligaen med 14 point, mens FCN fortsat ligger helt i top med ét point ned til Randers FC på andenpladsen.

Horsens lagde bedst fra start og lykkedes ofte med at overmande udeholdet rent fysisk.

Den normale forsvarsspiller Magnus Risgaard Jensen fik en startplads i angrebet for hjemmeholdet, og det skabte problemer for nordsjællænderne, der virkede en smule rystet.

Danskeren kom frem til flere store muligheder, inden han halvvejs gennem første halvleg fik prikket bolden i mål fra kort afstand efter et indlæg fra venstresiden.

FCN kom bedre med, som kampen skred fremad, men gæsterne havde svært ved at skabe chancer grundet et velorganiseret Horsens-forsvar.

Efter pausen stod Horsens ofte dybt i banen, men det kastede stadig ikke mange muligheder af sig til udeholdet, der ihærdigt ledte efter en åbning i spillet.

Mod slutningen skabte FCN dog mange store chancer, der skulle have ført til en udligning, men Horsens-målmand Matej Delac imponerede med flere flotte redninger.