Video : Tipsbladet
Premier League

Chelsea-stjerne revser Tuchel for løftebrud

Christian Pulisic var godt og grundigt rasende på Thomas Tuchel forud for Champions League-semifinalen mellem Chelsea og Real Madrid i 2020/21-sæsonen.

Thomas Tuchel fik sparket i Chelsea for et par uger siden, og den tyske træner har nu fået en stikpille med på vejen af Christian Pulisic, der var inde og ude af Chelsea-holdet under Tuchel. 

I sin nye bog kritiserer Christian Pulisic således sin tidligere træner for at bryde et løfte tilbage i foråret 2021, da Chelsea mødte Real Madrid i Champions League-semifinalen. 

Pulisic scorede således i det første opgør i Madrid, og ifølge amerikaneren forsikrede Tuchel ham efterfølgende om, at han ville starte inde i returkampen i London. Tyskeren valgte dog at ombestemme sig kort før kampen. 

- Det, der skete før den kamp, var ekstremt skuffende for mig. Jeg havde leveret en virkelig god præstation i det første opgør, og vores næste kamp var imod Fulham i ligaen. Tuchel fortalte mig, at han ville spare mig til returkampen, og derfor spillede jeg ikke ét eneste minut i Fulham-kampen. Og på dagen, hvor returkampen så skulle spilles, fortalte Tuchel mig, at han havde ændret mening, og at han i stedet ville starte med Kai [Havertz, red.]. For at være ærlig, så var jeg chokeret og virkelig skuffet, lyder det således, ifølge Pro Soccer Wire, fra Christian Pulisic i kantspillerens nye bog, 'Christian Pulisic: My Journey So Far'. 

- Jeg troede, at jeg havde gjort mig fortjent til en startplads og, endnu vigtigere, så havde han inden da forsikret mig om, at jeg ville starte inde. 

Christian Pulisic endte med at blive indskiftet i det 67. minut af Chelseas 2-0-sejr, hvor amerikaneren leverede en assist til Mason Mount i slutfasen.