Video : Tipsbladet
Premier League

Chelsea fyrer direktør for upassende beskeder

Chelsea fyrer sin kommercielle direktør for upassende beskeder, bekræfter klubben.

For under en måned siden blev Damian Willoughby hyret som ny kommerciel direktør i Chelsea. Nu er han færdig i den engelske storklub.

Det bekræfter Chelsea over for avisen The Telegraph.

Det skyldes, at han - før ansættelsen i Chelsea - sendte upassende beskeder med seksuelt indhold til Catalina Kim, der er en såkaldt “football finance agent”. Ifølge Telegraph var det Catalina Kim, der også fortalte Chelsea om beskederne, mens hun ifølge avisen også fortalte klubben, at hun følte sig truet over telefonen af Willoughby, mens han arbejdede for Chelsea.

Og det har altså fået Chelsea til at afskedige den kommercielle direktør.

- Chelsea Football Club bekræfter, at klubben har opsagt kommerciel direktør Damian Willoughbys ansættelse med øjeblikkelig virkning.

- Beviser på upassende beskeder sendt af Mr. Willoughby, forud for hans ansættelse i Chelsea FC tidligere på måneden, er for nylig blevet leveret til og undersøgt af klubben. Selvom de blev sendt forud for hans ansættelse i klubben, er en sådan adfærd absolut i modstrid med det arbejdsmiljø og den virksomhedskultur, som er etableret af klubbens nye ejerskab.

- Klubbens ejere arbejder utrætteligt for at sætte og opnå de højeste standarder både på og uden for banen, og er fast besluttet på at etablere og pleje en kultur af gennemsigtighed, ansvarlighed, inklusivitet, mangfoldighed og muligheder. Klubben er forpligtet til at skabe et miljø, der inkarnerer disse værdier, skriver Chelsea i en besked til Telegraph.

Foruden beskeder med seksuelle hentydninger sendte Willoughby angiveligt også en video med seksuelt indhold. Den blev sendt to dage, før han blev ansat i Chelsea, lyder det fra Telegraph.