Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: En kontraktforlængelse er helt udelukket

Andreas Schjelderup bekræfter, at Sevilla afgav et bud på ham i sommerens transfervindue.

Andreas Schjelderup ligner på alle måder FC Nordsjællands næste store salg, og det varer ikke længe før, at offensivspilleren skydes afsted.

Nordmanden har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2024, og ifølge norsk TV 2 er det udelukket, at han forlænger med Superligaens tophold. FC Nordsjælland var ellers klar med en ny aftale med en højere løn, men dette blev afvist af Schjelderup.

Det står klart, at det 18-årige stortalent skal sælges til januar eller næste sommer.

Ifølge norsk TV 2 var det faktisk planen, at Andreas Schjelderup skulle have været solgt i det seneste transfervindue, men nordmanden var ikke blændende i sidste sæson - blandt andet på grund af en hård sygdomsperiode, hvor han tog fem kilo på. Derfor var han ikke helt så brandvarm på markedet i sommer, som parterne havde håbet.

Der var dog interesse, og den største bejler var Sevilla. Den spanske storklubs plan var at købe Andreas Schjelderup og leje ham tilbage til FC Nordsjælland for resten af 2022. På den måde kunne nordmanden blandt andet begynde på spanskundervisning, før han rykkede teltpælene til Sevilla. Alle parter var positive over for den løsning, men et skifte faldt til jorden, fordi Sevilla i sidste ende ikke ville betale, hvad FC Nordsjælland forlangte.

Hovedpersonen selv bekræfter buddet fra Sevilla.

- Når en så stor klub viste interesse og ville købe mig, var det meget stort for mig. Det gav mig meget selvtillid, og det var en klub, jeg kunne se mig selv i. Det var attraktivt for mig, men klubberne blev ikke enige. Det kan jeg ikke gøre noget ved eller kontrollere. Det var en skam, siger Schjelderup til TV 2 og understreger, at han har det godt i FC Nordsjælland.

Andreas Schjelderup overstrålede alt og alle, da FC Nordsjælland mandag besejrede Randers FC med 3-1 i topkampen i Superligaen. Nordmanden scorede to mål og er lige nu topscorer i Superligaen.