Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Stor udskiftning på vej i United?

Vi er klar med onsdagens første omgang transferrygter fra udlandet.

Goncalo Ramos fra Benfica til Manchester United
Note: Manchester United ønsker at forstærke fløjene i vinter, og her skulle den engelske klub have udset sig Benficas 21-årige wing som et muligt emne. Også Cody Gakpo fra PSV sættes i forbindelse med Manchester United.
Kilde: Express
Sandsynlighed: Middel

Donny van de Beek fra Manchester United til Inter
Note: Til gengæld skulle Inter undersøge muligheden for at lokke 25-årige Donny van de Beek væk fra Manchester United til vinter.
Kilde: Fichajes
Sandsynlighed: Middel

Xabi Alonso til Bayer Leverkusen
Note: Gerardo Seoane nærmer sig en fyring i Leverkusen, der tirsdag tabte med 2-0 til Porto i Champions League, og schweizerens afløser kan angiveligt blive den tidligere Liverpool- og Real Madrid-stjerne Xabi Alonso, der tilbage i maj stoppede som cheftræner for Real Sociedads andethold. Den spanske legende er angiveligt Leverkusens topkandidat.
Kilde: ESPN
Sandsynlighed: Middel

Rafa Benitez til Nottingham Forest
Note: Den tidligere Liverpool- og Real Madrid-træner Rafa Benitez kan være på vej tilbage til Premier League, idet Steve Cooper meldes meget tæt på en fyring i Nottingham Forest, hvor Benitez altså kan blive afløseren.
Kilde: The Guardian
Sandsynlighed: Middel

José Mourinho kan forlænge til 2026 med AS Roma
Note: Efter en række fyringer i Premier League har Mourinho fundet sig godt til rette i Serie A, og nu forlyder det, at den portugisiske legende kan blive belønnet med en ny lang kontrakt i Roma, der i weekenden slog Inter på udebane.
Kilde: La Repubblica
Sandsynlighed: Over middel

Rafael Leao fra AC Milan til Chelsea
Note: Chelsea fører angiveligt kapløbet om AC Milans portugisiske stjernespiller. London-klubben kan se Leao nærmere an i aften, hvor Chelsea og AC Milan mødes i Champions League.
Kilde: Daily Star
Sandsynlighed: Under middel

Jorge Sampaoli til Sevilla
Note: Sevilla er allerede nået til enighed med den tidligere argentinske landstræner, Jorge Sampaoli, forlyder det nu. Sevilla møder i aften Dortmund i Champions League, og ifølge ESPN forventes Julen Lopeteguis fyring at blive meldt ud senest torsdag morgen.
Kilde: ESPN
Sandsynlighed: Over middel