Video : Tipsbladet
Conference League

- De har mistet respekten fra folket

FCSB's elendige præstation ude mod Silkeborg var ifølge tidligere Steaua Bukarest-spiller dråben, der får bægeret til at flyde over.

Silkeborg IF er i gang i Conference League. I tredje forsøg i gruppespillet endte det med en sejr. Det blev så også en stor sejr på 5-0 over FCSB.

Dermed kan midtjyderne bevare troen på avancement i gruppespillet, mens modstanderen omvendt ikke har mange muligheder længere.

Og nederlaget i Silkeborg er ifølge rumænske Basarab Panduru, der har en fortid på Rumæniens landshold samt i FCSB, dråben, der får bægeret til at flyde over.

Til rumænsk tv forklarer han:

- De har mistet respekten fra folket her til aften. Folk kom, og de blev ved med at synge, selv om der stod 2-0 over syv minutter. Derefter blev de lidt sure.

- Der var et par afslutninger over eller forbi mål, men jeg så ingen skud inden for rammen. Jeg kan huske, da jeg var i studiet med ham (træneren, red.), og han sagde, at han ville skabe en stamme (på holdet).

- Der var to startere og resten reserver (i startopstillingen). Det lader til, at han ikke føler sig sikker. Kampen mod Petrolul (i weekenden) vil vise, om det var det rigtige eller ej. De siger, det nok skal gå, men jeg ved det ikke, lød det fra Basarab Panduru til TV OrangeSport efter opgøret.

Med til historien omkring det dårlige resultat hører, at FCSB klarer sig dårligt i den hjemlige liga, hvor fokus er at komme frem i tabellen. Derfor havde den vanvittige ejer, George Becali, også dikteret, at flere profiler skulle blive hjemme og ikke rejse med til Danmark. Og sådan blev det altså. 

Cheftræner Nicolae Dica havde dermed ikke det store at vælge imellem mod SIF, hvor han også blot havde syv spillere på bænken.

De to klubber mødes igen på torsdag i Rumænien.