Video : Tipsbladet
Champions League

PC om stor interesse: Skal saftsuseme love for det

Der bliver holdt skarpt øje med de unge FCK'ere, fortæller klubbens sportsdirektør Peter Christiansen.

FC København kom forleden ud med en målsætning for fremtiden om, at de skal vinde Superligaen hvert eneste år. Her ligger det som en del af planen, at de mange unge spillere kommer til at udvikle sig til profiler.

Det er dog også sådan, at interessen for dem er til stede, og derfor kan udfordringen godt blive at holde på dem. I et interview med TV3+ fortæller FCK's sportsdirektør Peter Christiansen om de mange, som følger de unge.

- Jeg skal saftsuseme love for, at der sidder mange heroppe og kigger i øjeblikket, og jeg får mange opkald, siger han og fortsætter:

- Men jeg vil gerne se om vi kan finde en plan, som også kan retfærdiggøre, at de på et tidspunkt skal videre, lyder det fra Peter Christiansen.

Det står dog også klart for ham, at de unge spillere, som han dog ikke sætter navne på, vil komme til at spille en stor rolle - og at de oplevelser, som de får på et skadesplaget førstehold lige nu kommer til at belønne sig.

- Jeg tror på, at vi bliver stærkere over tid, fordi de unge bliver mere erfarne, og at de allerede nu har spillet Champions League mod de bedste hold i Europa. Så jeg er super fortrøstningsfuld, fastslår 'PC'.

I startopstillingen, som præsenteres i videoen øverst i artiklen er der da også en række unge med.

Den danske legende Michael Laudrup har endvidere sat fokus på det store forbrug af unge spillere i FCK. Læs mere om det her.