Video : Tipsbladet
Champions League

Ibrahimovic revser Mbappés forældre: Hold kæft

Zlatan Ibrahimovic kommer nu med en markant kritik af Kylian Mbappé og franskmandens forældre.

Kylian Mbappé begik en fejl i sommer. 

Sådan lyder det nu fra Zlatan Ibrahimovic, der ikke forstår franskmandens beslutning om at afvise Real Madrid. 

- Jeg kender ikke Mbappé særligt godt som person. Som spiller er han fantastisk. Men når du mister din disciplin, så mister du din identitet. Der er en grund til, at Zidane er Zidane. Mbappé vil gerne imitere ham? Så skal han begynde med at ønske at blive bedre. I stedet for at være tilfreds, siger Ibrahimovic, ifølge Marca, i et interview med Canal+. 

- Han tog den rette beslutning for Paris, men ikke for sig selv. For han har bragt sig selv i en position, hvor han er vigtigere end klubben. Og klubben har givet ham nøglerne til klubben. Men du er aldrig større end klubben. Men når et barn bliver stærkt, så kan han nemt tjene penge. 

Ifølge Zlatan Ibrahimovic fortjener Mbappés forældre dog også kritik. 

- Hans forældre er blevet advokater, agenter og trænere. De går fra at være en ting til noget andet. Og det er problemet. Det er dér, du mister din disciplin og den, du er. I dag, med den nye generation, så får man indtrykket af, at forældrene er blevet stjerner, siger Ibrahimovic. 

- De udtaler sig i aviserne. Men hvem tror de, at de er? Hold kæft. Det er op til jeres søn, til spilleren, at arbejde og udvise disciplin. 

Zlatan Ibrahimovic har siddet ude med en knæskade i hele denne sæson, mens Kylian Mbappé onsdag kom på tavlen, da Paris Saint-Germain slog Juventus med 2-1 i Champions League.