Video : Tipsbladet
Champions League

Spændt Klopp: Real Madrid har været bedst i Europa

Jürgen Klopp mener, at Liverpool og klubbens tilhængere skal være begejstrede over at møde Real Madrid.

Liverpool løber ind i hård modstand, når klubben på den anden side af nytår kickstarter Champions League.

Da der mandag blev trukket lod til ottendedelsfinalerne, kom Real Madrid således op af hatten som englændernes modstander.

Det bliver dermed en gentagelse af sidste sæsons finale, som Real Madrid vandt, men Jürgen Klopp kan ikke se nogen grund til at bekymre sig.

- Vi må sige, at det er en ægte Champions League-kamp. Det er en kamp, der taler for sig selv, og det skal vi være begejstrede over, siger Klopp til sin klubs hjemmeside.

- Vi har mødt Real Madrid i flere af de foregående finaler, men det er ikke så tit, vi har mødt dem over to kampe, så det ser jeg frem til.

Real Madrid og Liverpool mødtes også i finalen i 2018. Også ved den lejlighed vandt spanierne.

Real Madrid har generelt været rigtig godt kørende i den fornemme klubturnering, som klubben i løbet af de seneste ti år har vundet fem gange.

- Real Madrid er det hold, der har præsteret bedst i Europa. Det ved vi. Men vi ved også, at vi heller ikke har været så dårlige, siger Jürgen Klopp.

Liverpool vandt Champions League-finalen i 2019 over Tottenham - året efter føromtalte finalenederlag til Real Madrid. Klubben har altså været i tre af de seneste fem finaler.

Om klubben når så langt i denne sæson, tør Jürgen Klopp ikke at spå om. Liverpool har haft problemer hidtil i sæsonen, og fokus er da også på Premier League.

- Der skal spilles meget fodbold inden ottendedelsfinalen, så det fokuserer vi selvfølgelig på, men lodtrækningen har givet os noget specielt at se frem til, siger Klopp.

Champions Leagues ottendedelsfinaler bliver spillet i februar.

/ritzau/