Video : Tipsbladet
VM

Kasper Schmeichel raser under opvarmningen

Kasper Schmeichel blev pludselig rasende midt under den danske opvarmning til VM-kampen mod Australien.

Tipsbladet i Qatar 

VM-værterne fra Qatar og FIFA har besluttet sig for at omdanne VM-stadionerne til noget, der minder om et jysk provinsdiskotek i timen op til kickoff, og den får fuld rabalder med høj technomusik og ikke mindst et voldsomt lyshow.

Det er ikke lige Kasper Schmeichels kop te, og under opvarmningen til Danmarks kamp mod Australien, som er i gang, mens disse linjer skrives, blev det for meget for den danske landsholdsmålmand, der finder det voldsomt forstyrrende.

Flere gange har Kasper Schmeichel slået ud med armene, og to gange har han også hamret en bold ud mod udskiftningsbænkene i tydelig frustration. Schmeichel og målmandstræner Kim Christensen har også været ude på sidelinjen og brokke sig til en medarbejder fra FIFA, der fik en god gang voksenskældud. 

Den danske målmand har tidligere under slutrunden udtalt sig kritisk om lysshowet, der altid går i gang, mens målmændene er i gang med opvarmningen.

- Jeg ved ikke, hvad de har tænkt sig med at køre et lysshow, når spillerne varmer op. Hugo Lloris (Frankrigs målmand, red.) havde det samme problem nede hos ham, men det hele skal være et show, åbenbart, sagde Kasper Schmeichel efter kampen mod Frankrig.

Der er kickoff mellem Danmark og Australien klokken 16.00.

Læs også Stig Tøfting VM-klumme lige her.