Video : Tipsbladet
VM

Cornelius: Det skal jeg ikke stå og sige nu

Danmark og Andreas Cornelius er ude af VM efter en skuffende kamp mod Australien.

Tipsbladet i Qatar

Farvel og tak.

VM er slut for Danmarks vedkommende, og det blev en jammerlig omgang, der sluttede med et 0-1-nederlag til Australien, der avancerer sammen med Frankrig fra en gruppe, hvor Kasper Hjulmands tropper endte på sidstepladsen.

Danmark skulle blot bruge en sejr over Australien onsdag aften for at snuppe andenpladsen, men det hele endte i fiasko for de rød-hvide.

- Vi er meget skuffede alle sammen. Vi er irriterede, ærgerlige og hvad man ellers kan bruge af ord, siger Andreas Cornelius og tilføjer:

- Jeg skal ikke stå her og komme med en forklaring ti minutter efter, at vi har tabt, det skal evalueres, og så skal vi kigge på det. Det er ikke mig, der står med forkarlingerne, jeg kan bare sige, at vi er utroligt skuffede. 

Skuffelsen kommer i kølvandet på en EM-slutrunde sidste år, hvor Danmark som bekendt præsterede fremragende, og derfor er nedturen til VM på mange måder også uventet.

- Vi skal bare spille op til det, vi har gjort i rigtig mange år efterhånden. Det gjorde vi heller ikke, så vi har underpræsteret, og længere er den ikke. Sådan en stor præstation, vi lavede til EM, giver blod på tanden, og vi havde håbet på noget af det samme, fastslår Cornelius.

Danmark er nummer 10 på FIFA's verdensrangliste, men tager formentlig et dyk efter den skuffende VM-slutrunde.