Video : Tipsbladet
VM

Bænket stjerne raser over rygte: Det er så absurd

Den serbiske stjerneangriber Dusan Vlahovic er rasende over rygterne om, at han skulle have haft en affære med en holdkammerats kone.

Han blev handlet for 557 millioner kroner i januar, men under VM har han siddet på bænken for Serbien. 

Slutrunden i Qatar har således ikke været en dans på roser for Dusan Vlahovic, og Juventus-stjernen er tilmed blevet udsat for alvorlige anklager udenfor banen, som han nu har set sig nødsaget til at reagere på. 

Ifølge den spanske avis Marca går der således rygter om, at Vlahovic' begrænsede spilletid under VM hænger sammen med, at stjerneangriberen skal have haft en affære med holdkammeraten Predrag Rajkovic' kone. 

- Jeg er ked af, at jeg er nødt til at indlede et pressemøde ved VM på denne måde, men jeg er nødt til at tale om det, fordi mit navn bringes i miskredit, lyder det således, ifølge Marca, fra Dusan Vlahovic. 

- Det, vi alle sammen læser og hører... der er ingen grund til at kommentere noget, der er så absurd. Disse mennesker keder sig tydeligvis. De har intet bedre at tage sig til, fordi de er frustrerede eller vrede. Men det er tydeligvis deres primære beskæftigelse at arbejde mod landsholdets interesser. 

Den 22-årige Vlahovic, der har scoret 57 mål i Serie A, fik 24 minutter på banen i Serbiens første kamp mod Brasilien, mens han i den anden gruppekamp mod Cameroun sad på bænken i hele opgøret.