Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-talent vender hjem: Lejeaftale ophæves

FC København-talent vender retur efter halvt år i udlandet.

Det blev til bare tre måneder i udlandet hos FC Wil 1900 fra den næstbedste række i Schweiz for midtbanespiller Daniel Haarbo, der er på kontrakt i FC København.

U19-landsholdsspilleren blev udlejet sidst i transfervinduet frem til årsskiftet, men parterne er blevet enige om at ophæve lejeaftalen allerede nu, så midtbanetalentet kan komme retur til FCK med det samme.

Han forlader FC Wil, der fører den næstbedste række i Schweiz, uden en eneste førsteholdskamp.

- Klubben og spilleren er blevet enige om at tage dette skridt. Vi ønsker Daniel held og lykke fremadrettet, skriver FC Wil 1900 på sin hjemmeside.

Haarbo blev udlejet med det mål, at han skulle spille førsteholdsfodbold, men sådan er det altså slet, slet ikke gået. 

Da FCK udlejede ham, sagde Peter Christiansen, sportsdirektør, følgende: 

- Daniel er en talentfuld spiller, der har brug for at blive matchet på et godt seniorniveau.

- Vi er derfor glade for, at vi nu kan følge hans udvikling i en veldrevet klub, der også er kendt for sit arbejde med unge spillere i Schweiz.

- Vi ønsker ham held og lykke dernede og ser frem til at se ham tilbage i FCK næste sæson, lød det fra "PC" til klubbens hjemmeside.

Daniel Haarbo står noteret for to førsteholdskampe alt i alt for FC København. Begge kampe var i Conference League-gruppespillet sidste år, hvor han blev indskiftet.

Den målfarlige midtbanespiller har halvandet år igen af sin aftale med FC København, og spørgsmålet er nu, om han i januar skal udlejes igen, eller om han skal kæmpe med om en plads på førsteholdet under træner Jacob Neestrup.

FCK overvintrer som nummer tre i Superligaen - otte point efter topholdet FC Nordsjælland.