Video : Tipsbladet
Champions League

Flotte tal: Fans vilde Schjelderup og Tengstedt

Udsigten til både Tengstedt og Schjelderup er noget, som portugiserne kan lide, viser en afstemning.

Det lader til, at Benfica har fået øjnene op for skandinaviske spillere. I forvejen er den danske landsholdsspiller Alexander Bah i klubben, og meget skal gå galt, hvis ikke både Casper Tengstedt og Andreas Schjelderup ligeledes ankommer.

I den seneste tid har de begge været dominerende i henholdsvis den norske liga for Rosenborg og i Superligaen for FC Nordsjælland. Men hvad er forventningerne mon til de to unge herrer? 

Det forsøger det store portugisiske sportsmedie A Bola at give et svar på. De har spurgt deres brugere på hjemmesiden om, hvorvidt de to spillere vil være gode forstærkninger for Benfica.

Her er svaret utroligt klart kl 20.45 onsdag aften, hvor hele 92,8 procent af stemmerne siger ja. Dermed er der kun 7,2 procent af stemmerne, som er negativt indstillede på de to skandinavere.

FCN-profilen har i denne sæson været stærkt medvirkende til, at de er på førstepladsen i den bedste danske række, da han blandt andet har scoret 10 kasser for dem. Tengstedt har i sine 14 ligakampe i Norge scoret imponerende 15 mål.

Prisen for Schjelderup lader desuden til at blive 105 millioner kroner i første omgang, mens Tengstedts handel sender omkring 65 millioner kroner til Rosenborg.

For sidstnævntes vedkommende er der også udsigt til en løn, som nok betyder, at han aldrig skal tænke på penge igen resten af livet. Læs mere om det her.