Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FC København jagter ny stjernekeeper

FC København har et godt øje til Hollands VM-målmand.

FC København har sagt farvel til Mathew Ryan, og nu er de så i markedet efter hans afløser.

Samuel Brolin har i efterhånden mange uger været meldt interessant for FC København, men han har valgt at underskrive en kort aftale med AC Horsens. Derfor bliver et nyt navn nu sat i forbindelse med FCK.

Det hollandske medie Leeuwarder Courant skriver således, at den sportslige ledelse i FC København har et godt øje til ingen ringere end Hollands VM-målmand Andries Noppert.

Ifølge mediet har flere forskellige klubber et godt øje til 28-årige Andries Noppert, der til dagligt er førstemålmand i Heerenveen. FCK-delegerede var angiveligt på plads lørdag for at kigge nærmere på keeperen, da Heerenveen tabte med 2-0 til AZ Alkmaar.

Ud over at vogte buret i Æresdivision-klubben, så er han også Hollands førstemålmand. Han stod alle kampe ved VM-slutrunden i Qatar, hvor Holland blev slået ud af Argentina i kvartfinalen i straffesparkskonkurrence.

I sommer hentede Heerenveen tometermanden til klubben, og siden har han optrådt 16 gange, hvor det er blevet til syv clean sheets. Lander han i FCK, så bliver han en seriøst udfordrer til Kamil Grabara.

Mange af de øvrige bejlere til Noppert venter på, at en af deres egne målmænd forlader klubben, før de går efter hollænderen. Andries Noppert er på kontrakt i Heerenveen frem til sommeren 2024.