Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Silkeborg-spiller skifter - her er prisen

Silkeborg-spiller skifter til Glen Riddersholm og IFK Norrköping.

Silkeborg IF har sendt U19-talentet Marcus Baggesen til IFK Norrköping, hvor Glen Riddersholm er cheftræner, og ifølge Midtjyllands Avis indkasserer Superliga-klubben i omegnen af en million kroner i kompensation. 

Da Marcus Baggesen ikke var på kontrakt i Silkeborg IF, er der ikke tale om en decideret transfersum, men en træningskompensation. 

18-årige Marcus Baggesen har rundet et halvthundrede kampe for Silkeborgs U19-hold, men venstrebacken har ikke fået debut på førsteholdet i Søhøjlandet, og nu søger han altså fodboldlykken på den anden side af Øresund.

- Det er selvfølgelig en spændende og attraktiv mulighed for Marcus Baggesen at komme til en svensk traditionsklub. Det vil vi ikke stå i vejen for, og vi har derfor indgået en aftale i forhold til FIFAs gældende regler om træningskompensation, og vi sender ham videre med et kæmpe tillykke, siger Silkeborgs sportschef Jesper Stüker og fortsætter:

- Der har været og er lidt for langt til spilletid på førsteholdet for ham på en position, hvor vi er meget stærkt besat med Lukas Engel, Lukas Klitten og Gustav Dahl, mens vi tillige har en udlejet Oscar Fuglsang, som også til nøds kan gøre sig på venstre back, så det er en super mulighed for Baggesen, der fra dag ét har gjort det fortrinligt i vores setup – han er en god spiller og en kanon fyr, og vi ønsker ham alt det bedste i det svenske.

Marcus Baggesen er den tredje spiller, der forlader Silkeborg IF i dette transfervindue. Tidligere har klubben også taget afsked med den unge midtbanespiller Jeppe Grøn og sidste sæsons Superliga-topscorer Nicklas Helenius.

Der er ikke kommet nye spillere til Søhøjlandet denne vinter. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE