Video : Tipsbladet
Premier League

Ten Hag raser efter Eriksen-skade: Det undrer mig

Erik ten Hag er stærkt fortørnet over Andy Carrolls ageren i lørdagens FA Cup-kamp mellem Manchester United og Reading.

En voldsom tackling af Andy Carroll koster Christian Eriksen en skadespause på tre måneder, og Reading-angriberen skal næppe forvente et julekort fra Erik ten Hag. 

Carroll slap fra tacklingen på Eriksen uden straf, men begik efterfølgende to tacklinger, der fik ham udvist efter to gule kort. Og ifølge Erik ten Hag er det under al kritik, at spillerne ikke bliver beskyttet bedre fra voldsomme tacklinger. 

- Jeg er skuffet over det. Jeg mener, at fodbolden bør indføre begrænsninger og restriktioner, som beskytter spillerne. Det, som fodbolden ønsker, er at have de bedste spillere på banen. Det her er en tackling - og de to efterfølgende tacklinger - som ikke hører hjemme på en fodboldbane, idet der er en høj risiko for at skade din kollega. Så det er værre, og det er noget, der efterlader mig med undren, lyder det, ifølge Goal, fra Erik ten Hag. 

Den hollandske træner blev herefter spurgt, om han føler, at Andy Carroll bevidst forsøgte at skade Christian Eriksen. 

- Jeg har mit syn på det. Jeg synes, at det er ret klart, hvad mine tanker om det er.

Christian Eriksen forventes tilbage på banen i slutningen af april eller begyndelsen af maj. Manchester United hentede tirsdag en afløser for danskeren, da man lejede østrigske Marcel Sabitzer i Bayern München.