Video : Tipsbladet
Premier League

Tordner mod presset Klopp: Han skal undskylde!

Dietmar Hamann er igen ikke imponeret over Jürgen Klopp, efter at Liverpool-træneren nægtede at besvare et spørgsmål fra en journalist efter ydmygelsen til Wolverhampton.

Jürgen Klopps Liverpool ligner i øjeblikket en bokser, der har fået så mange slag til hoved og krop, at dommeren overvejer at stoppe kampen. 

Senest i weekenden modtog Liverpool et dybt hug, da man tabte 3-0 til Wolverhampton, og dermed røg endnu længere ned i det sorte hul, man i øjeblikket befinder sig i. 

Efter kampen var nedturen bedst symboliseret ved Jürgen Klopps ageren under pressemødet, hvor han nægtede at svare på The Athletic-journalisten James Pearces spørgsmål om, hvorvidt Liverpools dårlige start på kampene handlede om holdets mentalitet.

- Jeg har meget svært ved at tale med dig, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg foretrækker ikke at gøre det. Du ved hvorfor - på grund af alle de ting, du har skrevet, svarede Klopp, hvorefter han svarede en anden journalist, som stillede samme spørgsmål. 

Sådan nogle sammenbrud er aldrig gode tegn, og det vidner om en mand, der er presset. Liverpool-legenden Dietmar Hamann er dog langtfra imponeret over sin landsmand, som bør undskylde til journalisten. Det siger han til talkSPORT.

- Jeg synes, at det var meget underligt og småligt, og det, han er nødt til at indse, er, at James Pearce og Pearces familie er blevet bombarderet med grove beskeder siden hændelsen, fordi Klopp ikke gad svare på et spørgsmål. 

- Det var et helt fint spørgsmål at stille, og jeg synes, at det mindste James Pearce fortjener, er en undskyldning. Liverpool er en klub bygget på respekt, og jeg synes, at nogle bør sige Klopp, at det her er Liverpool Football Club, og det kan du ikke gøre. 

- Vi har kampagner mod mobning, og det dur ikke, at Liverpools cheftræner opfører sig på den måde, som han gør. Følelsen er, at ingen i klubben tør at fortælle ham det, hvilket de bør. Det kan være, at han siger; Hvis jeg får nogle få spillere, kan det være, at jeg slet ikke skal svare på disse spørgsmål, siger Dietmar Hamann, som var med til at vinde Champions League med Liverpool tilbage i 2005. 

Det vides endnu ikke, hvad det er, som James Pearce har skrevet, der har fået Jürgen Klopp op i det røde felt. Det vides dog, at Liverpool har været sæsonens med afstand største skuffelse i Premier League, hvor man lige nu er placeret i midterfeltet med mange point op til top fire.