Video : Tipsbladet
Superliga

VFF-succes: Ingen københavnere er gladere end mig

Jacob Neestrup glæder sig over Viborgs store fremgang i denne sæson.

Jacob Neestrup skal søndag op imod sin tidligere klub, og det er en modstander, som FC Københavns træner har stor respekt for. 

Viborgs flotte resultater i denne sæson betyder nemlig, at søndagens opgør i Parken er en decideret topkamp i Superligaen.  

- Ja, det er det. Det er det, fordi det er to gode hold, der fortjent ligger i toppen. Det bliver en intens kamp mod et rigtig dygtigt Viborg-hold som har nogle faser i spillet, hvor de er på øverste klinge i Superligaen - specielt i deres opbygningsspil er de interessant. Men det er en kamp på hjemmebane i Parken, og vi skal gøre alt for at få tre point, siger Jacob Neestrup til Tipsbladet. 

Jacob Neestrup er især imponeret over Viborgs evne til hele tiden at blive bedre. 

- De er dygtige med bolden. De har været dygtige til at ligge på skridt for skridt. Efter hver halvsæson har de lagt på, og det er et godt trænet hold. Det skal man altid have respekt for. Godt trænet kollektivt krydret med noget x-factor, som lige bliver en tand bedre for hver transfervindue.

Selvom Neestrup selvsagt håber på en sejr søndag, så er FC København-træneren personligt glad for den succes, Viborg har haft i denne sæson. 

- Det var en klub, som tog sig godt af mig og gav mig en chance, og det er en klub, jeg holder meget af. Der er mange gode mennesker, som fortjent nyder stor succes i øjeblikket. Jeg er nok den københavner, der er mest glad på Viborgs vegne. Jeg er glad for at invitere dem i Parken på søndag til en topkamp, men vi skal vinde, siger Neestrup. 

Kampen mellem FC København og Viborg er udsolgt, og Jacob Neestrup vil ikke lægge skjul på, at det betyder meget for både ham og spillerne. 

- Det betyder alt - det gør det. Det er vores selvforståelse. Vi er ikke bare en stor by, men en storby. En hovedstad. Den største by i Skandinavien. Det Parken, vi har i øjeblikket, det er vi glade for.

Jacob Neestrup var cheftræner for Viborg fra sommeren 2019 og frem til udgangen af 2020, hvorefter han blev assistenttræner i FC København.