Video : Tipsbladet
Generelle

Martin Albrechtsen fortryder pengestrid

Martin Albrechtsen fortyder, at han stejlede over småpenge, da han skulle forhandle en ny kontrakt med West Bromwich tilbage i 2008.

I 2004 drog Martin Albrechtsen fra FC København til West Bromwich for et rekordstort beløb.

Knap 23 millioner kroner købte den engelske klub forsvarsklippen for, og han viste sig at blive alle pengene værd i løbet af sine fire år i klubben. I 2008 stoppede samarbejdet mellem Albrechtsen og West Bromwich så.

Han fortæller dog om et fælles ønske om at forlænge aftalen. Parterne kunne bare ikke blive enige, siger stopperen i West Bromwich-podcasten Baggies Broadcast.

- Vi havde flere samtaler, og vi var ret tætte på at lande en ny aftale. Vi havde bare nogle små bump og udfordringer. West Brom ville ikke give helt det, som jeg ønskede. Det lyder grådigt nu, men det var situationen dengang.

Martin Albrechtsen, der i dag spiller amatørfodbold, fortryder dog, at han stejlede over småpenge i løbet af kontraktforhandlingerne.

- Når jeg ser tilbage på min karriere tænker jeg stadig, at jeg skulle være blevet. Jeg skulle bare have skrevet under på kontrakten og sagt fuck det. Det er ligegyldigt med de ekstra tusinde pund om ugen eller hvad det var, som vi kæmpede om.

- Når jeg ser tilbage, så fortyder jeg det en lille smule. Jeg havde en god tid i West Brom, og det ville have været skønt at være der i måske seks eller syv år og spille Premier League igen.

Martin Albrechtsen blev ikke enig med West Bromwich og skiftede i stedet til Derby. Her nåede han kun et enkelt år, inden turen gik hjem til dansk fodbold. Her var han forbi FC Midtjylland, Brøndby IF og AC Horsens, inden karrieren på topplan blev lagt på hylden i sommeren 2017.

42-årige Martin Albrechtsen nåede i løbet af sin professionelle fodboldkarriere at spille 304 Superliga-kampe for AB, FCK, FCM, Brøndby IF og AC Horsens.