Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 24. runde

Tipsbladet er klar med Rundens Hold i Superligaen.

FC Nordsjælland er tilbage på duksepladsen i Superligaen efter en stærk sejr over Brøndby, kort tid efter at FC København ganske overraskende tabte mod et stærkt og disciplineret Randers-mandskab. 

AaB var tæt på at levere et drømme-comeback mod OB, men smed det hele til sidst, og så cementerede AGF for alvor sin medaljekandidatur ved at slå Viborg. 

Vi har set nærmere på rundens bedste individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 24. spillerunde - denne gang sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Andreas Hansen, FC Nordsjælland (1)
Hold nu op for en målmandspræstation af Andreas Hansen. Han diskede op med den ene lækre redning efter den anden, og særligt i slutfasen viste han, at han kan blive guld værd. Mads Hermansen stjal overskrifterne med sin trippel-redning sidst de to mødte hinanden - denne gang sidder Andreas Hansen på dem alle. 

Højre back: Mikkel Kallesøe, Randers FC (1)
Randers-backen formåede fuldstændig at pakke Superligaens mest formstærke spiller, Mohamed Daramy, ned, og det skal naturligvis belønnes. Daramy har leget med sine modstandere i 2023, men mod Randers var han menneskelig, og det skyldes især Kallesøe, som konstant var over ham.

Central forsvarer: Yann Aurel Bisseck, AGF (7)
AGF-tyskeren var igen fremragende, da man tog et stort skridt mod bronzemedaljerne i sejren over Viborg. Otte clearinger og seks vundne luftdueller, som var flest af alle i hele runden, taler sit tydelige sprog. Bisseck var igen en mur.

Central forsvarer: Frederik Tingager, AGF (5)
Bisseck var god, men måske endda han blev overgået af sin forsvarsmakker Frederik Tingager. Fyrtårnet stod i vejen for meget af det, Viborg sendte mod AGF-målet, og hans ti clearinger var flest af alle forsvarsspillere i runden. Var samtidig dominerende i luftspillet.

Venstre back: Martin Frese, FC Nordsjælland (4)
FC Nordsjælland har tradition for dygtige og offensive backs, og Martin Frese er endnu en i rækken. Var som sædvanlig godt involveret i offensiven, og så tæller det bestemt ikke ned, at han sendte et missil af en anden verden ind bag Mads Hermansen fra omkring 25 meter.

Central midtbane: Kevin Yakob, AGF (3)
Man kommer langt med en midtbanespiller, som kan lidt af det hele, og det må man så sandelig sige, at Kevin Yakob kan. Udover at blive matchvinder med en flot scoring, vandt han masser af dueller, og så er han en af de AGF-spillere, som kan sætte en mand. 

Central midtbane: Lasse Berg Johnsen, Randers FC (3)
Stor præstation af Randers-nordmanden, da FCK tabte for første gang under Neestrup i Superligaen. Berg Johnsen var her og der og alle vegne, og udover at fylde en masse defensivt, så var han også en af de Randers-spillere, som lykkedes med mest på bolden. 

Central midtbane: Moses Opondo, AC Horsens (1)
En scoring og en assist noterede Moses Opondo sig for, da AC Horsens endelig vandt en fodboldkamp, og dermed fik han smilene frem i Horsens, mens barndomsklubben AaB nu for alvor er i problemer. Moses Opondo har været én af AC Horsens' bedste spillere i denne sæson. 

Højre kant: Ernest Nuamah, FC Nordsjælland (5)
Når det klikker for FC Nordsjællands største salgsemne, så er det ikke mange herhjemme, som kan toppe niveauet. Mod Brøndby var Nuamah igen godt spillende og afgørende, som han også var det, da de to hold mødte hinanden for få uger siden. Smadrede bolden op i krydset ved 1-0, og det er meget sigende, at man ikke engang er overrasket, når han gør sådan noget.

Central angriber: Anders K. Jacobsen, AC Horsens (1)
Det var absolut ikke i 24. runde, at angriberne blomstrede i Superligaen, så pladsen på Rundens Hold er en smule billigt til salg. Det er naturligvis ikke Anders K. Jacobsens problem. "AK" scorede et rigtigt angribermål mod Silkeborg og viste i sin Superliga-kamp nummer 271, at målnæsen stadig er intakt.

Venstre kant: Mads Frøkjær-Jensen, OB (1)
Rundens måske bedste markspiller? Leverede både mål og oplæg i en magtdemonstration, hvor han særligt takket være en fremragende første halvleg skilte AaB godt og grundigt ad. Kunne endda have scoret yderligere i anden halvleg. Skabte fire chancer mod AaB - næstflest af alle spillere i runden.

I parantes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.