Video : Tipsbladet
Superliga

Tvivl om Mikkel Kaufmann-skifte

Den danske angriber har været så god for Karlsruher SC, at der nu er stor tvivl, om klubben kan holde på ham.

Den tyske klub Karlsruher SC er klar til at slå til og betale 7,5 millioner kroner til FC København, som er den pris, de to klubber før sæsonen aftalte, at danske Mikkel Kaufmann koster.

Men der er alligevel tvivl, om klubben kan hente danskeren.

Den tidligere AaB-angriber har været flyvende i denne sæson, hvor det er blevet til 10 scoringer og syv assister. Især i foråret har Kaufmann fundet formen med otte scoringer og fire målgivende afleveringer.

Men danskerens gode præstationer har også betydet, at andre klubber lige nu har en stor interesse i at tilknytte ham.

Ifølge DPA - det tyske svar på Ritzau - er træner Christian Eichner ikke specielt positiv for tiden i forhold til at kunne holde på den 22-årige dansker.

Der skal som bekendt tre til at enes, og mens FCK og Karlsruher SC er enige, lader der ikke helt til at være enighed med Kaufmann.

Det kan skyldes, at angriberen har andre og bedre tilbud på hånden, men det kan også være et ønkse om at lande en bedre aftale i Karlsruher.

Sikkert er det i hvert fald, at det snart skal falde på plads, da der blot er en måneds tid tilbage af lejeaftalen.

I weekenden spiller Kaufmann sæsonens sidste kamp for Karlsruher, der slutter midt i tabellen i 2. Bundesliga. Så må tiden vise, om det også bliver den sidste kamp for klubben i det hele taget.

Kaufmann har stadig halvandet år igen af aftalen med FC København, men der er ikke meget, der tyder på, at han har en fremtid hos de danske mestre.