Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil forklarer telefonopkald midt under kamp

OB-stjernen Yankuba Minteh blev udskiftet efter en halv time af opgøret mod AC Horsens fredag aften.

Han er fynboernes største profil, men fredag aften var det bare en halv time, han fik lov til at spille for OB, der aligevel endte med at slå AC Horsens.

Yankuba Minteh startede inde, men blev udskiftet, da Andreas Alm ikke vurderede, at gambieren var 100 procent klar til opgøret.

I stedet kom Charly Nouck Hornemann ind.

Minteh var ikke overraskende sur og skuffet over at blive udskiftet, men efter kampen lod h an til at have forståelse for beslutningen, der ifølge Alm skyldtes, at Minteh havde ankelproblemer.

Efter at have siddet på OB-bænken de sidste minutter af første halvleg, var Minteh at finde på tribunen i anden halvleg. 

Her sad han og talte i telefon, men hvem talte han med?

Svaret er ikke så overraskende.

- Min agent ringede for at høre, hvad der foregår. Min agent ved godt, at jeg er skadet, men han spurgte, hvorfor jeg blev taget ud. Der var intet andet i det, end at jeg talte med min agent, siger Yankuba Minteh til Viaplay.

Gambieren blev også forholdt, om han er OB-spiller i næste sæson. Offensivspilleren er OB's klart største salgsemne.

- Det er klubben, der bestemmer det, ikke mig. Hvis de vil have mig til at blive, så bliver jeg, for jeg har en kontrakt. Hvis de ønsker at sælge mig, så bliver jeg nødt til at smutte. Det er OB, der bestemmer. Alt er i deres hænder, siger Yanuba Minteh.

Den 18-årige gambier har været rigtig god for OB i denne sæson, og klubben afslutter Superliga-sæsonen med et opgør ude mod FCM i næste uge. Vinder man det opgør, og smider FCM point mod SIF på mandag, er det OB, der spiller playoff-kamp mod nummer fire i Superligaen om en plads i Europa i næste sæson.