Video : Tipsbladet
Serie A

Har hovedrolle for Napoli: Nu fordobles lønnen

Kvaratskhelia kan se frem til et klart større tal i bunden af lønsedlen fremover.

Napoli-stjernen Kvicha Kvaratskhelia har i denne sæson spillet en kæmpe rolle i den syditalienske Serie A-klubs første mesterskab siden 1990. Det er nu noget, som ser ud til at blive voldsomt belønnet.

Det skriver det italienske medie Corriere dello Sport.

Her bliver der peget på, at hans løn på 7,5 millioner kroner om året, som selvsagt er i den lave ende, men den er der nu udsigt til at blive på 18 millioner kroner om året plus diverse bonusser for ham.

Derudover vil der også være en lille forlængelse i kontrakten, så den i stedet for 2027 vil komme til at vare indtil 2028. Det vil i den forbindelse være håbet for dem, at de kan afskrække eventuelle interesserede klubber.

Selv blev han hentet for et røverkøb for blot 82 millioner kroner, og det må antages at værdien af ham er steget betragteligt siden. Det skal endvidere med, at der ikke vil være en frikøbsklausul i den nye kontrakt, da det er noget, som de helst vil undgå i deres aftaler i Napoli, lyder det.

I den seneste sæson blev det til 12 mål og 13 assister i Serie A, som forlængst er blevet sikret for napolitanerne. Han er da også blevet sammenlignet med deres ikon Diego Maradona for sine præstationer for dem.

Selv har Kvaratskhelia også fået sig en aftale med Coca Cola. Læs mere om det her.