Video : Tipsbladet
Superliga

- Håber han tager ti år mere i Brøndby

Står det til Jesper Sørensen, så siger Brøndby ikke farvel til profilen til sommer.

Brøndby leverede søndag aften et flot sæsonpunktum på Brøndby Stadion, da man punkterede FC Nordsjællands gulddrøm ved at knuse Farum-klubben 5-1. 

Igen var målmand Mads Hermansen stærkt spillende i buret, hvor han tog sig af det, som han skulle tage af med stor sikkerhed.

Spørgsmålet er, om mandagens kamp var det sidste, som Brøndbys tilhængere har set til Mads Hermansen på Brøndby Stadion i denne omgang. Målmanden har tidligere været rygtet til større klubber, hvor Premier League-hold har vist interesse, og meget peger på et sommer-exit. 

Står det til Brøndby-træner Jesper Sørensen, så bliver det ikke i denne omgang, at Mads Hermansen pakker kufferten og rejser til udlandet. Det siger han efter sejren til Discovery+.

- Det er ikke første gang, at vi står og taler om, at Mads har haft en god kamp. Han er gået fra at være et rigtig stort målmandstalent til at være en rigtig dygtig målmand, som står kontinuerligt på rigtig højt niveau. Det er egentlig fantastisk i så tidligt en alder. Brøndby er ikke et nemt sted at starte med at spille seniorfodbold, siger han og fortsætter:

- Mads er en målmand, som har en fantastisk mentalitet. Han har en rigtig god teknik og er enormt atletisk. Så uanset hvad venter der Mads en stor karriere. Det kan jeg ikke forestille mig andet.

- Jeg kunne godt tænke mig, at det var ti år mere i Brøndby, men det er ikke sikkert, at det er sådan, det bliver. Sådan er det jo, når man gerne vil have så stærkt et hold som muligt, men nu må vi se, konkluderer Brøndby-træneren.

Også ekspert Lars Jacobsen var imponeret over Mads Hermansens præstation mod FC Nordsjælland, og han konstaterer, at den 22-årige keeper præsterer på et højt niveau weekend efter weekend. 

Mads Hermansen bliver da også ofte nævnt som en af Superligaens allerdygtigste målmænd.

Se hele snakken om målmanden og om Brøndbys sejr i afspilleren over artiklen.